Tuotteet

Kukkakauppamme tarjoaa aina tuoreita kukkia ja yksilöllisiä, kauniita sidontatöitä asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Teemme hankintoja vähintään kaksi kertaa viikossa. Pyrimme tekemään hankintoja myös erityistoivomusten mukaisesti.

Tuotteitamme on:

Leikkokukat

Irtokukkia maljakkoon tai kyläkimppu keittiönpöydälle. Meiltä saat aina tuoreita leikkokukkia yksittäisinä tai sidottuna kimpuiksi.

Ruukkukukat ja viherkasvit

Kukkivilla ruukkukukilla ja viherkasveilla sisustat näyttävästi kotiasi tai yrityksesi tiloja. Keväisin meiltä saa myös ulkokukkia mm. roikkuvia amppelikukkia sekä parvekekukkia.

Kimput ja asetelmat

Kukkakimput juhlistavat monenlaisia tapahtumia ja ilahduttavat arjessa. Teemme päivittäin valmiita kukkakimppuja joista voi valita mieleisensä. Teemme myös räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin sopivia kimppuja sekä asetelmia.

Katso kuvia sidontatöistämme >>

Kukkakorit

Kukkakoreja on saatavilla sesonkiaikoina. Näyttävä kukkakori on esimerkiksi pääsiäisen ja joulun ajan hittituote!

Lahjatavarat ja lahjakortit

Lahjatavarahyllyssämme on myynnissä kukkatarvikkeita, suojaruukkuja ja maljakoita, kynttilöitä ja lyhtyjä. Meiltä saat myös Inteflora kukkalahjakortit.

Sidontatyöt

Sidomme kukkakimput ja -asetelmat ammattitaidolla ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme myös isompia kukkakoristeluja häihin, hautajaisiin ja muihin tilaisuuksiin.

Kuvia esimerkkitöistämme >>

tuotteet1 tuotteet2 tuotteet4 tuotteet5