Morsiussidonta

Kukat kruunaavat häiden ilmeen

Avioliittoon vihkiminen ja siihen kuuluva häätilaisuus ovat elämän ikimuistoisempia hetkiä, joihin kukat ovat kuuluneet jo aikojen alusta lähtien. Kukilla on tärkeä rooli juhlien ulkoisessa olemuksessa ja morsiuskimppu on morsiamen tärkein asuste.

Olemme erikoistuneet morsiussidontaan ja tarjoamme kaikki häihinne tarvittavat kukat. Suunnittelemme morsiuskukat aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, häiden teeman ja värityksen sekä tietysti budjetin mukaisesti.

Sidomme häätilaisuuksiin mm. seuraavia kukkia:

morsiuskimput

Pieni tai suuri, pyöreä tai pisaranmuotoinen, morsiuskimppu on hääjuhlien merkittävin kukka. Se on morsiamen asuste, joka suunnitellaan aina hänelle sopivaksi mm. puvun ja häiden luonteen huomioonottaen.

morsari1

 heittokimput

Morsiuskimpun heittäminen on monien häiden perinteinen ohjelmanumero. Useinkaan ei haluta luopua varsinaisesta morsiuskimpusta vaan tällöin voidaan tilata erillinen, pienempi kimppu heitettäväksi. Yleensä heittokimppu on morsiuskimpun kukista sidottu pieni kimppu, joka jää saajalleen muistoksi hääjuhlasta.

vieheet

Jotta sulhanen erottuisi paremmin, koristetaan hänen pukunsa usein rintakukalla eli vieheellä. Viehe myötäilee yleensä tyyliltään morsiuskimppua ja koostuu 1-2 kukasta.

viehe1

rannekukat

Somista myös läheisesti häätapahtumaasi osallistuvia. Morsiusneitojen ja kaasojen koristeeksi sopii suositut rannekukat.

rannekukka01

 pöytäasetelmat ja tilakoristeet

Juhlapaikan tunnelman luomiseksi suunnittelemme ja toteutamme pöytäasetelmat hääparin ja vieraiden ruokapöytiin, vastaanottotilaan ja tilakoristeet hääkirkon koristeluun.

haapoyta1

 Tilaaminen

Kun olet järjestämässä tilaisuutta, jossa tarvitset tilaisuuden luonteeseen sopivia yksittäisiä kukka-asetelmia tai laajoja kokonaisuuksia, ota yhteyttä ja varaa aika suunnitteluun. Morsiuskimput ja muut hääkukat kannattaa tilata hyvissä ajoin, mielellään 2 viikkoa ennen häitä, jotta ehdimme tilaamaan toivomasi kukkalajit.

Tule käymään tai ota yhteyttä ja aletaan suunnittelemaan kukkia tulevia häitäsi varten!

Katso kuvia morsiussidonnoistamme >>

 

morsius1 morsius2